Akkreditált képzés óvódapedagógusoknak

Óvópedagógusoknak akkreditált képzés Pécsett!

A Humusz Szövetség, mint Regionális Forrásközpont és partnere, a Pécsi Zöld Kör 30 órás akkreditált képzést szervez (időpont: 2016.02.25, 2016.02.26. és 2016.03.11.) ahová a leendő Zöld Óvoda címpályázókat várjuk.

Tagintézményenként 1 fő vehet részét, olyan óvodákból, amelyek még nem nyerték el a Zöld Óvoda címet.

A továbbképzés célja segítséget adni a leendő koordinátoroknak a környezettudatos szemlélet terjesztésére, elfogadtatására környezetükben, megközelítésmódok használatára (pl. tantárgyi integráció, projektmódszer), az intézmény lehetőségeinek feltárására a helyi települési célok megvalósítása terén, Natura 2000 hálózat megismerése.

A továbbképzésre a Dél-dunántúli Régió óvodáinak óvodapedagógusait (bemeneti feltétel: óvodapedagógusi képesítés, oklevél bemutatása a képzés első napján) várjuk.

A program ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A létszám korlátozott, ami maximum 25 fő, ezért célszerű minél hamarabb alább regisztrálni. Sikeres záródolgozat esetén a tanfolyam résztvevői tanúsítványt kapnak.

Helyszín: Pécs (Civil Közösségek Háza 7624 Pécs Szent István tér 17., Zöld – Híd Alapítvány, 7621 Pécs, Széchenyi tér 2.)

Jelentkezési határidő: 2016.02.12. 16:00 

Bővebb információ:

Borsós Zsófia, 20/293-33-23, zoldovoda@pzk.hu

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, amelynek megvalósítását a Svájci Szövetségi Tanács Hozzájárulása és a Magyar Állam társfinanszírozása támogatja.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet a programra. Sikeres jelentkezés esetén részletes programot és jelentkezési lapot küldünk:

https://docs.google.com/forms/d/1ftVDpTx5vI7oKLKJnm5sLRdXEBuL3c28vylx9gqK0fo/viewform?usp=send_form

A szerzőről